گوجه فرنگی :1کیلو گرم       فلفل دلمه ای :سبز وقرمز :هر کدام 1 عدد     سیاه دانه:1 قاشق غذا خوری          تخم گشنیز:1 قاشق غذا خوری     فلفل تند قرمز:2 عدد    سرکه:به میزان لازم      نمک:1 قاشق غذا خوری   

داخل فلفل های دلمه ای را بیرون آورده با فلفل های قرمز  چرخ می کنیم  گوجه فرنگی ها رارنده کرده با فلفل ها مخلوط می کنیم نمک وتخم گشنیز وسیاه دانه را به آن افزوده با یک لیوان آب جوشیده ویک لیوان سرکه به مدت 10 دقیقه  می جوشانیم تا غلیظ شود سپس آن را در ظرف شیشه ای ریخته پس از خنک شدن درب آن را بسته در یخچال می گذاریم پس از یک هفته ترشی قابل استفاده می باشد .

+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و هفتم شهریور ۱۳۹۱ساعت 13:15  توسط منصوره یاوری | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
با عرض سلام وسلامتی روز افزون کلیه بینندگان محترم امیدوارم این وبلاگ مورد توجه قرارگیرد واگرطرز تهیه غذایی به نظر تان می رسد که در اینجا گنجانده نشده درقسمت نظرات بنویسید

پیوندهای روزانه
ترشی سیر با پوست
طرز تهیه ترشی موسیر
خواص روغن زیتون
طرز تهیه خیار شور
خواص فلفل دلمه ای
سمبوسه
طرز تهیه لواشک
طرز تهیه دلمه برگ مو
طرز تهیه آبگوشت
خورشت بامیه
الویه فوری
جوجه کباب
باقالی پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ
استانبولی پلو
چلو کباب
خواص گلابی
پوره سیب زمینی
الویه ساده
سیب زمینی شکم پر
خاگینه(پنکیک)
املت
مرغ سوخاری
کدو حلوایی
آبگوشت مرغ
خواص موز
سالاد ذرت
سالاد گل کلم
ماست وخیار
ماست موسیر
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
دی ۱۳۹۳
آبان ۱۳۹۳
تیر ۱۳۹۳
خرداد ۱۳۹۳
شهریور ۱۳۹۲
مرداد ۱۳۹۲
تیر ۱۳۹۲
اردیبهشت ۱۳۹۲
فروردین ۱۳۹۲
آذر ۱۳۹۱
آبان ۱۳۹۱
مهر ۱۳۹۱
شهریور ۱۳۹۱
مرداد ۱۳۹۱
تیر ۱۳۹۱
آرشیو موضوعی
غذا های اصلی
سالاد ها
خوراک ها
خورش ها
ساندویچ ها
پیتزا ها
خواص مواد غذایی
سوپ ها
ترشی ها
پیوندها
خواص داروهای گیاهی
برنامه های کاربردی رایگان
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM